Vesparitten bij Vespa Tours Brugge

Bij ieder rit zijn steeds 3 stops voorzien om iets te drinken of een bezoek te brengen aan een bezienswaardigeheid. Altijd met verrassende stop in boerderij met iets extra's, aangeboden door VespaTours.

Vesparoute Brugs Ommeland

Ontdek het Brugs Ommeland in stijl met een hippe Vespa onder begeleiding. Een unieke rit door de groene polders, authentieke dorpjes en adembenemende landschappen. Dit alles met verrassende stops. Kortweg, een ongelofelijk Vespa-avontuur vanuit het historische Brugge.

Kustrit: Een rit met de Vespa langs de Belgische kust

Brugge - Knokke-Heist (Beach Bar) + Terug via Nederland, Damse Vaart, Damme - Brugge.
Met mogelijkheid tot bezoek aan 't Zwin (+ €2,00 /pp)

Zeelandrit: Ontdek het zuidwesten van Nederland

Richting Sluis - Cadzand - Terugkeren via Middelburg - Damme- Brugge

Polderrit op de Vespa

Richting Blankenberge - Houthave - Vlissegem - Zuienkerke - De Haan - Brugge

Gastrorit: Een Vespatrip om duimen en vingers bij af te likken!

Geniet een ganse dag lang van een onvergetelijke Vesparit waarbij regelmatig halt wordt gehouden om een apero te nemen, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. (+€45 / pp)
Minimum 8 personen

Vertrekuren Vespa Tours Brugge

  • Dagritten : Vertrek om 10.00u - Terug rond 17.30u
  • Halvedagritten: Vertrek om 13.30u - Terug rond 17.30 u

Extra mogelijkheden:

Vespatour met een Boottocht op zee (prijs op aanvraag)

Combineer je Vesparit met een verfrissende boottocht op een speedboot van 300pk. De speedboot vaart uit vanaf Blankenberge en neemt je mee een stuk op zee waar je kunt genieten van de verse zeelucht en het prachtige zicht op onze kustlijn .

Bezoek aan het natuurreservaat 't Zwin

Bezoek het Vogel- en natuurreservaat bij Knokke-Heist, in een gebied van slikken en schorren.
Website: 't Zwin

Bezoek Haven Zeebrugge (+ €12,50)

Hoewel de vismijn ondertussen al een dik decennium naar een gloednieuw complex in de achterhaven verhuisde en zo plaats ruimde voor het maritiem themapark Seafront, blijft de volkse sfeer rond dit oude vissersdok onaangetast. Maritiem themapark In Seafront ontdek je alle geheimen van de zee en proef je de rijke visserijgeschiedenis. Je vindt er een schat aan informatie over de evolutie van de haven, de visserij, het ontstaan van de Noordzee, …
Website: Seafront Zeebrugge

Bezoek oorlogsmuseum Ramskapelle (For Freedom Museum) (+€7,00)

Waargebeurde scènes zo realistisch, dat u er bijna deel van uitmaakt. Reeds vanaf het ogenblik dat u het museum binnenstapt, kunt u zien hoeveel aandacht werd geschonken. Soms lijkt u zich in een vliegtuig te bevinden, dan weer in een duikboot. Om dan plots voor een oude schuur te staan, waar u een historisch feit kunt bewonderen. Het decor is op zich al een bezienswaardigheid.
Website: For Freedom Museum

Beach Bar Knokke Heist

Met de slogan "Release yourself and experience the Ibizian way of life" wilden ze op hun nieuwe beachclub een strandgevoel creëren zoals dat men alleen in Ibiza kan ervaren. Ibiza is dan ook hun tweede thuis.
Website: Blue Budah Beach Bar

Bezoek oudste café van Brugge

Goed verscholen in het prachtige Sint-Annakwartier ligt Brugges oudste herberg . Weg van de toeristische drukte komt u er in een oase van rust . De authentieke gelagzaal brengt u terug in de tijd terwijl u geniet van een lekker glas bier. Tijdens de zomer is het lekker toeven op het aangename binnenterras.
Website: Café Vlissinghe anno 1515

Arrangement Vespatour + Lunch (+ €35 /pp)

Apero met hapjes, Côte à l'os of Gambas en Dessert.
Dranken inbegrepen.

Bezoek aan Browwerij Fort Lapin (+ €8 /pp)

Triple 8 Fort Lapin Tripel 8 .... Een rijk aroma van mout met een fruitig karakter. Een volle smaak met een lichte bitterheid en een zoet toets. Laat het je smaken! Quadruple 10 Binnenkort ... Het eerste brouwsel is aan het gisten in onze brouwerij!
Website: Brouwerij Fort Lapin

 

NIEUW!

Individueel verhuur met thuislevering mogelijk. Maximaal 3 Vespa's kunnen geleverd worden thuis, aan hotel of in B&B in Brugs Ommeland en Oostkust.
Ervaring is vereist en toegelaten minimumleeftijd is 25 jaar.

 

Vespa Tours Brugge werkt ook samen met Xtreme Events:


 

 
©2010 Vespa Tours Brugge - All Rights Reserved - Designed by ©2010 JV WebdesignBookmark and Share